Miercuri, August 30, 2006, 10:33 AM 

Cele mai scumpe camere de hotel din lume
     media: 0.00 din 0 voturi

Exista oare cineva pe lumea asta care sa plateasca aproape 40 000 $ pentru o singura zi de cazare la un hotel de lux?! Greu de crezut, dar exista. Iata topul celor mai scumpe 10 camere de hotel din intreaga lume.

Un apartament de lux in Hotelul Martinez = 37 200 $
Hotel Martinez

Cannes, Franta

Cannes este un refugiu de vara pentru europenii lipsiti de soare. Festivalul de film care are loc anual este unul dintre cele mai mari si mai atractive evenimente ale sezonului. Apartamentul de lux al Hotelul Martinez este cel mai pretentios loc in care se poate sta. Are patru dormitoare si o terasa enorma dotata cu jacuzzi si panorama spre Mediterana.


Apartamentul Regal de la Hotelul President Wilson = 35 000 $

Hotel President Wilson

Geneva, Elvetia

Numele acestui apartament a fost schimbat de curand din Apartamentul Imperial in Apartamentul Regal si pretul lui a fost modificat, de asemenea; inainte costul unei nopti intr-un astfel de loc ajungea la 33 000 $. Accesul intr-un asemenea apartament se poate face printr-un lift privat. Toate usile si ferestrele sunt asigurate antiglont, iar geamurile dau spre Lacul Geneva.


Cazarea la Royal Villa din Complexul Lagonissi = 34 088 $
Complexul Lagonissi

Atena, Grecia

Royal Villa este dotata cu trei dormitoare, o piscina interioara, o piscina exterioara, o sala de gimnastica, o bucatarie complet echipata, sufragerii largi si sali in care se poate lua masa. Proprietarii le recomanda celor care nu au suficiente fonduri pentru a inchiria vila sa vina cu prietenii pentru a putea, astfel sa imparta costurile.


Apartamentul Prezidential de la Hotelul Cala di Volpe = 27 277 $
Hotelul Cala di Volpe

Italia

Stralucitorul Apartament Prezidential din Hotelul Cala di Volpe este un duplex situat in turnul hotelului. Este dotat cu trei dormitoare, trei sali de baie, o piscina exterioara, un chiosc privat si un solar.


Bridge Suite (apartamentul cu Pod) de la Hotel Atlantis = 25 000 $
Hotel Atlantis

Insula Paradisului, Bahamas

Apartamentul cuprinde zece camere si un pod care uneste cele doua turnuri ale Hotelului Atlantis. Printre celebritatile care au fost cazate aici se numara Michael Jackson si Oprah Winfrey. Apartamentul este dotat, de asemenea, cu o bucatarie si mai multe bai.


Palace Suite de la Hotel Elounda = 21 030 $
Hotel Elounda

Creta, Grecia

Palace Suite de la Elounda Beach Hotel and Resort, compus din doua corpuri, este facut pentru aceia carora le place spatiul. Corpul principal are patru dormitoare, fiecare cu baia proprie, sufragerii si sali de masa, o sala privata pentru gimnastica, o bucatarie si doua piscine exterioare. Celalalt corp are un dormitor suplimentar si un living room.


Apartamentul Regal de la Hotelul Plaza Athenee = 17 494 $
Plaza Athenee

Paris, Franta

Cu vedere spre Turnul Eiffel si Bulevardul Avenue, Apartamentul Regal de la Plaza Athenee
Are doua intarari private, doua dormitoare de prima clasa, o sala de mese de 12 persoane si o bucatarie complet echipata. Din motive de securitate, apartamentul a fost dotat cu monitoare video care sunt amplasate in balcon si un sistem de securitate pe baza de amprenta la ambele intrari.


African Sapphire Villa de la Altamer = 11 428 $
Altamer

Anguilla

African Sapphire Villa este disponibila pentru cel putin doua saptamani la pretul de 80 000 $ pe saptamana. Complexul Altamer este compus din trei vile, inclusiv African Sapphire. Cei care se cazeaza aici beneficiaza de serviciile unui majordom, cameriste si echipament cu ajutorul caruia pot respira in cazul in care doresc sa faca scufundari in laguna.


Apartamentul Prezidential de la Hotelul Intercontinental din Hong Kong = 11 183 $
Hotel Intercontinental

Hong Kong, China

Apartamentul Prezidential de la Hotelul Intercontinental este unul dintre cele mai mari din oras. Are cinci dormitoare, un living room dublu, o terasa cu vedere spre Victoria Harbour, o camera de studiu, o bucatarie si room service 24 de ore din 24 din partea restaurantului Alain Ducaisse's Spoon, serviciu care nu e disponibil pentru nici o alta camera din hotel, indiferent de pret.


Apartamentul Regal de la Hotelul Burj Al Arab = 10 900 $
Burj Al Arab

Dubai, Emiratele Arabe Unite

Punctul forte al acestui apartament il constitue patul rotund si rosu, care este montat pe o platforma rotitoare. Dormitorul e decorat cu bilute de aur si storuri rosii. Baia este dotata cu Jacuzzi, podele de marmura si un sezlong. Apartamentul dispune de un lift privat si, de asemenea, de o sala de cinema.


Comentarii


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
  ro MEDIA blogger

  Cautare

  Aboneaza-te la insemnari


  Gizmo.ideo.ro

  Stiri din domeniul IT

  Blog Status

  Vizitatori:447.869
  Insemnari:305
  Comentarii:51
  Romania Inedit - Top Siteuri Top 88 Promovare Gratuita Servicii promovare site gratuite Articolele nu sunt proprietatea lifestyle.ablog.ro.Daca dvs. sunteti proprietarul de drept al vreunui articlol va rugam contactati administratorul!
  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare